TRÄNARTEAM 2020

Här presenterar vi vårt tränarteam för 2020

Tomas Andersson och Axel Martinsson
Tomas och Axel

Huvudtränare, med ansvar för grupper från MIDI-nivå och uppåt är Axel Martinsson.
Axel är 20 år och kommer från Växjö. Han har spelat tennis sedan han var liten och tävlar fortfarande aktivt på bland annat Vintertouren. Han kommer också att vara med i herrlagets seriespel.
När han inte står på banan tycker han mycket om att träna och att titta på hockey och håller på HV71 i SHL.

Till sin hjälp på banan har han vår nya tränare Tomas Andersson. Tomas är 50 år och kommer från Oskarshamn men bor numera i Fliseryd, han spenderade mycket tid i tennishallen som ung och tränare och tävlade flitigt för OTK under 80- och 90-talen. Tomas kommer att jobba med grupper från MIDI-nivå och uppåt.

Han är utbildad ungdoms- och fritidsledare och har de senaste åren jobbat med barn inom skolan.
På fritiden spelar Tomas mycket golf och har även mycket erfarenhet av att vara ledare i andra idrotter exempelvis inom fotboll.

Linus Lönnegren

Linus Lönnegren, 19 år, fortsätter att jobba hos oss och har ansvaret för vår Minitennis. Han är också tränare i MIDI-, MAXI- och träningsgruppen.
Linus går sista året på gymnasiet och har spelat tennis i OTK sedan han var liten.

Oliver

Oliver Tvingsjö,
17 år, även han ansvarig för Minitennis, samt tränare i andra grupper. Går första året på gymnasiet och är en mycket aktiv tävlingsspelare i klubben. Utnämnd till årets junior 2019.

Alfred

Alfred Hjort, 15 år, kommer att vara hjälptränare i utvecklingsgrupperna samt i Minitennisen. Aktiv tävlingsspelare i OTK.

Alex
Alex Skoglund, 15 år, hjälper framförallt till med Minitennis men även på högre nivåer. Aktiv tävlingsspelare i OTK

Övriga Minitennistränare:

emilia
Emilia Karlsson, 14 år, aktiv tävlingsspelare i OTK

lukas
Lukas Tvingsjö, 13 år, aktiv tävlingsspelare i OTK

ajla
Ajla Mekic, 14 år, aktiv spelare i OTK.

Ansvarig tränare för rullstolstennis:

Tom Johansson.
Tom är 47 år och har jobbat med Rebecka Sternisa Bellander sedan i våras. Tom har tät kontakt med landslagsledningen för rullstolslandslaget och hoppas på att utveckla Rebeckas tennis så pass att hon får en plats till Paralympics i Tokyo i augusti.
Tom jobbar annars som väktare och driver sitt enga företag Coachbubblan.

Uppdaterad: 16 JAN 2020 11:19 Skribent: Malin Eriksson Wenell