TRÄNARTEAM 2020

Här presenterar vi vårt tränarteam för 2020

Huvudtränare: Just nu söker vi huvudtränare till klubben. Läs mer här.

Tränare: Tomas Andersson. Tomas är 50 år och kommer från Oskarshamn men bor numera i Fliseryd, han spenderade mycket tid i tennishallen som ung och tränare och tävlade flitigt för OTK under 80- och 90-talen. Tomas jobbar med grupper från MIDI-nivå och uppåt.

Han är utbildad ungdoms- och fritidsledare och har de senaste åren jobbat med barn inom skolan.
På fritiden spelar Tomas mycket golf och har även mycket erfarenhet av att vara ledare i andra idrotter exempelvis inom fotboll. Tomas arbetar även som verksamhetsansvarig för klubben.

Linus Lönnegren

Linus Lönnegren, 19 år, fortsätter att jobba hos oss och har ansvaret för vår Minitennis. Han är också tränare i MIDI-, MAXI- och träningsgruppen.
Linus går sista året på gymnasiet och har spelat tennis i OTK sedan han var liten.

Oliver

Oliver Tvingsjö,
17 år, även han ansvarig för Minitennis, samt tränare i andra grupper. Går första året på gymnasiet och är en mycket aktiv tävlingsspelare i klubben. Utnämnd till årets junior 2019.

Alfred

Alfred Hjort, 15 år, kommer att vara hjälptränare i utvecklingsgrupperna samt i Minitennisen. Aktiv tävlingsspelare i OTK.

Alex
Alex Skoglund, 15 år, hjälper framförallt till med Minitennis men även på högre nivåer. Aktiv tävlingsspelare i OTK

Övriga Minitennistränare:

emilia