Vill du börja tävla? Nedan följer en kort information hur du skaffar dig en tävlingslicens.

För att läsa resultat från tävlingar som OTK's spelare deltagit i så klicka på de olika månaderna här till vänster.

Tävling och resultat

När man vill börja tävla måste man via Svenska Tennisförbundet anmäla sig och söka licens,denna måste sedan betalas varje år. Den sidan hittar du här.
För spelare 12 år och yngre eller den som tillhör motionsklassen (kategori 4) är licensavgiften gratis. För juniorer 13 år och äldre kostar det 300 kr/år och för seniorer 450 kr/år.

Medlemmar som vill tävla utanför Oskarshamn får tre startavgifter subventionerade av klubben, hemmatävlingar är gratis. Kostnader utöver detta står den aktiva för själv.

Uppdaterad: 10 SEP 2018 09:45
Skribent: Malin Eriksson Wenell