VUXENKURS

Vi erbjuder nu i vår två stycken vuxenkurser för nybörjare
Onsdagar 19.00-20-30
Söndagar 15.30-17.00

Kurserna startar vecka 3.
Det kostar 1600kr + medlemsavgift för 10 ggr (uppehåll vid skollov).

För anmälan kontakta vår chefstränare Richard Wagi, richard@oskarshamnstennisklubb.se

GRUPPSPEL VT 18

När du gått en kurs och vill utveckla ditt spel så kan gruppspelet vara helt rätt för dig.
För dig som inte vet vad Gruppspelet är så kan man lite enkelt förklara det som ett sorts seriespel där varje match är värd 2 poäng vid vinst och 1 poäng vid oavgjort. Man flyttas sedan upp och ner i seriesystemet beroende på poängskörd.
Spelet startar den 6/2 klockan 18.30-21.30 och pågår fram till maj, när utesäsongen drar igång, då sammanställs resultaten.

Detta är ett roligt sätt att få lite spänning och tävlingskänsla i ditt spel, att spetsa till din vardagsträning lite. Så skicka in din anmälan direkt för att vara säker på att få en plats!

Anmälan och frågor till Mats Hansson mats.hansson@saftbatteries.com

DROP IN

På lördagar klockan 12.00-13.30 finns det möjlighet för drop-in-spel.
Då är ALLA som vill välkomna att komma och spela lite matcher för skojs skull och för att utveckla sitt spel.
Ingen föranmälan krävs, för att det ska bli så jämna matcher som möjligt delas deltagarna in på plats.
Kostnad: 60 kr /tillfälle