SÅ HÄR BOKAR DU

1:a gången du ska boka (fr o m 14/11)
1. Gå in på menyn här på hemsidan - "Boka bana" och välj "Boka här" (bokningsdator finns även i tennishallen).
2. Tryck på Login (om du inte är medlem väljer du istället Registrera och sedan "Gäst" i listan).
3. På den första raden skriver du användarnamnet som är dina 3 första bokstäver i förnamnet och dina 3 första bokstäver i efternamnet. Ex Anders Svensson blir användarnamn: andsve. OBS! Om användarnamnet inte fungerar har du förmodligen blivit inlagd sent i medlemsregistret och måste då istället skriva ditt medlemsnummer som användarnamn. Hör av dig till oss på 0491-183 60 eller info@oskarshamnstennisklubb för att få ditt nummer.
4. På raden under skriver du lösenordet som denna första gång är samma som användarnamnet. OBS! Om lösenordet inte fungerar har du förmodligen blivit inlagd sent i medlemsregistret. Då är lösenordet första gången: sommar2000
5. Tryck på Logga in.
6. Gå in på Mitt Konto.
7. Fyll i ett nytt personligt lösenord och din e-postadress.
8. Tryck på Spara.
9. Tryck på Logout.
10. Tryck på Login och logga in med användarnamnet alt. din e-postadress och ditt nya lösenord.
11. Välj dag och tryck på den tid/tider du vill boka.
12. Tryck på knappen "Gå till kassan" och tryck därefter på Payson-knappen där det står "Betala".
13. Välj betalningsmetod och betala din bokning.

Hur du loggar in och bokar fortsättningsvis
1.  Gå in på menyn här på hemsidan - "Boka bana" och välj "Boka här".
2. Se punkt 10-13 ovan.

Andra sätt att boka och betala
Du kan ringa till 0490-183 60 eller besöka tennishallens kansli under kontorstid (mån-tis, tors-fre kl. 8.00-12.00) och boka tid. Tänk då på att betalning måste ske kontant innan du får spela. Vi arbetar på att du i framtiden även ska kunna betala med Swish när du bokar via kansliet.