AKTUELL INFORMATION

Vi har problem med telefon och internet och det kan ibland vara svårt att komma fram.
Skicka gärna ett mail för att vara säker på att nå oss.
Kansli: info@oskarshamnstennisklubb.se
Verksamhetschef: malin@oskarshamnstennisklubb.se

OBS!

Just nu pågår det renoveringar i hallen så tillgängligheten på innebanorna är något begränsade. Vi byter belysningen  från de gamla lysrören till ljusare och energisnålare LED-lampor.
Vi hoppas att ni kan ha överseende med detta och vi pusslar med banorna så gott vi kan.
Välkomna!

MINITENNIS
Träningen börjar v.37, den 11 september. Anledningen att starten för denna grupp är lite senare är på grund av arbetet med belysningen i hallen. MInitennisträningen sker inomhus tisdagar 17.30-18.30, ledare är Oliver Tvingsjö och Linus Lönnegren.

vuxht18.JPG

29542183_2067306449976687_7491483604816279564_n.jpg

På årsmötet den 27 mars valdes Henrik Carlsson till ny ordförande för OTK

Barn & Ungdom

Är Ditt barn intresserat av att börja spela tennis i en rolig och utvecklande verksamhet?

Senior

Vi har både vuxenkurser och gruppspel för Dig som är över 18 år och vill börja spela tennis.

använd denna länk när du gör dina inköp på nätet. tack!