BÖRJA SPELA TENNIS

Oavsett ålder, kön eller funktionsnedsättning, är det aldrig försent att börja spela tennis. Vi hjälper dig att komma igång. Vi har tennisbanor, tränare och utrustning. För mer information kontakta chefstränare Richard Wagi, richard@oskarshamnstennisklubb.se, 073-231 76 57.

serve.jpg

Anläggningen

OTKs anläggning består av fyra inomhusbanor, fyra utomhusbanor, dusch och bastu på både herr- och damavdelning, samt en ljus och öppen lokal för mat, fika och gemenskap.

Boka tennistid

Boka tid för tennisspel gör du enklast direkt här på hemsidan (bokningsdator finns i tennishallen). Du kan även ringa 0491-183 60 under telefontid mån-tis, tors-fre kl. 8.00-12.00. Hit ringer du också om du vill teckna ett abonnemang eller så mejlar du info@oskarshamnstennisklubb.se.

Välkommen till Oskarshamns Tennisklubb.

Vi önskar dig, lycka till på banan.