Johan, ny tränare i OTK

20180806_201510.jpeg

Den nya chefstränaren I OTK heter Johan Nyström och kommer från Jönköping.

Han är 48 år gammal och har sysslat med tennis i hela sitt liv, redan som sjuttonåring började han vara ledare och domare och har sedan dess jobbat  i flera föreningar och med projekt inom Svenska tennisförbundet.

Han har genomgått förbundets tennistränarutbildningar och har även en del pedagogisk utbildning, han har parallellt med tennisen jobbat i skolan.

Johan har under åren jobbat med spelare på alla nivåer, från minitennis upp till vuxenspelare, och är fortfarande själv aktiv spelare så vi hoppas att vi får se honom på banan här snart, kanske kan vi få lite fart på vårt gruppspel igen.

Du kan kontakta Johan på

mail: johan@oskarshamnstennisklubb.se
tel: 076-031 85 78