Banbokning

Vi kommer nu vid årsskiftet att se över våra rutiner kring banbokning. Vi kommer att genomföra en översyn av allt spel i hallen och förhoppningsvis kunna höja beläggningsgraden samt komma till rätta med det fusk som tyvärr förekommer.
Vi kommer i fortsättningen vara mycket noga med att allt spel skall betalas i förväg och om detta inte följs så medför det straffavgifter. Vid flertalet upprepningar kan ytterligare åtgärder vidtas. Detta gäller även spel på banor som är bokade av företag, vid spel på dessa ska anställning vid aktuellt företag kunna påvisas.
OTK är en ideell förening och det är klubbens medlemmar som påverkas negativt om inte dessa regler följs. Tillsammans bygger vi OTK's verksamhet, låt oss göra det på ett bra sätt!