Resultat från Klubbmästerskapet 2017

Vi hade ett mycket bra KM under helgen, med många anmälda spelare och många roliga och jämna matcher.

- Många av ungdomarna gjorde sina allra första matcher och de spelade riktigt bra. Det är väldigt kul att se hur de utvecklas hela tiden. Nu ser vi verkligen fram emot nästa tävling som blir Raisko tenniscup som går av stapeln i tennishallen den 8-11 februari. En tävling som ingår i vintertouren och som har SuperElit-status och kommer locka flera rankade spelare till Oskarshamn. Ett mycket bra tillfälle för våra egna juniorspelare att se, lära och inspireras till egna stordåd, säger chefstränare Richard Wagi.

PRISTAGARE

Juniorsingel upp till 11 år:
1. Vincent Cederqvist
2. Alexander Bernsholt
3. Lukas Tvingsjö, Neo Lengyel, Alva Bernsholt, Elias Kjellgren, David Lidgren och Ajla Mekic

Juniorsingel 12-14 år:
1.Oliver Tvingsjö
2. Alex Skoglund
3. Emilia Karlsson, Marcus Holmgren, Rebecka Jerlartdz

Herrsingel:
1. Anders Yngve
2. Thomas Gräntz