Ny verksamhetsansvarig i OTK

I början av november anställdes det en ny verksamhetsansvarig/klubbchef i Oskarshamns tennisklubb. Det är 34-åriga Malin Larsson Wenell som ska leda arbetet med att utveckla klubben framåt och se till att vi är en förening att räkna med.

Hon har många års erfarenhet av föreningsarbete både som anställd och med styrelseuppdrag i både förening och förbund, dock inom idrotten simning och inte inom tennis. Något som kan ses som en fördel, när det nu blir nya friska ögon som ser över verksamheten och som kan komma med helt nya idéer. Hon har en gedigen tränarbakgrund samt en pedagogisk examen från högskola som gör att hon kan stötta våra duktiga ledare i deras arbete om det behövs.
Hennes huvudsakliga arbetsuppgifter blir att samordna alla ideella krafter vi har inom klubben och se till att vi syns och hörs ute i mediabruset. Med fokus på Riksidrottsförbundets nya strategi och SvTf's nya färdriktning som grund ska hon se till att vi blir attraktiva för alla!
Med sina utbildningar inom ledarskap, organisation och idrottsvetenskap blir hon en stor tillgång till OTK och något som vi hoppas ska bära frukt både sportsligt, ekonomiskt och socialt.

Hon jobbar deltid nu ett tag, då hon har små barn hemma.

Om Malin:
Hon bor med man och tre barn ute vid havet på Mysingsö och skriker sig ofta hes i tv-soffan framför HV71's matcher. På fritiden är hon ideell simtränare och har tidigare även spelat handboll och ridit. Hon har dock aldrig spelat tennis, så vi hoppas på att få se henne i någon av våra vuxenkurser framöver.
Föreningsliv är väldigt viktigt för Malin, delaktighet skapar socialt kapital och är en grundstomme i vår demokrati.
Hon vill gärna lära känna många medlemmar, så ser du henne i hallen, stanna gärna och växla några ord.

Har du frågor eller förslag till Malin går hon att nå på 070-2361897 och malin@oskarshamnstennisklubb.se