Resultat från Klubbmästerskapet 2017

Vi hade ett mycket bra KM under helgen, med många anmälda spelare och många roliga och jämna matcher.

- Många av ungdomarna gjorde sina allra första matcher och de spelade riktigt bra. Det är väldigt kul att se hur de utvecklas hela tiden. Nu ser vi verkligen fram emot nästa tävling som blir Raisko tenniscup som går av stapeln i tennishallen den 8-11 februari. En tävling som ingår i vintertouren och som har SuperElit-status och kommer locka flera rankade spelare till Oskarshamn. Ett mycket bra tillfälle för våra egna juniorspelare att se, lära och inspireras till egna stordåd, säger chefstränare Richard Wagi.

PRISTAGARE

Juniorsingel upp till 11 år:
1. Vincent Cederqvist
2. Alexander Bernsholt
3. Lukas Tvingsjö, Neo Lengyel, Alva Bernsholt, Elias Kjellgren, David Lidgren och Ajla Mekic

Juniorsingel 12-14 år:
1.Oliver Tvingsjö
2. Alex Skoglund
3. Emilia Karlsson, Marcus Holmgren, Rebecka Jerlartdz

Herrsingel:
1. Anders Yngve
2. Thomas Gräntz

Veterandubbel:
Efter en mycket tight match stod
Göran Öberg och Jan Pettersson som årets segrare

Herrdubbel:
1. Richard Wagi och Henrik Carlsson
2. Ronnie Skoglund och Anders Yngve

Specialdubbel:
1. Ronnie och Alex Skoglund
2. Henrik och Emilia Carlsson

Banbokning

Vi kommer nu vid årsskiftet att se över våra rutiner kring banbokning. Vi kommer att genomföra en översyn av allt spel i hallen och förhoppningsvis kunna höja beläggningsgraden samt komma till rätta med det fusk som tyvärr förekommer.
Vi kommer i fortsättningen vara mycket noga med att allt spel skall betalas i förväg och om detta inte följs så medför det straffavgifter. Vid flertalet upprepningar kan ytterligare åtgärder vidtas. Detta gäller även spel på banor som är bokade av företag, vid spel på dessa ska anställning vid aktuellt företag kunna påvisas.
OTK är en ideell förening och det är klubbens medlemmar som påverkas negativt om inte dessa regler följs. Tillsammans bygger vi OTK's verksamhet, låt oss göra det på ett bra sätt!

Ny verksamhetsansvarig i OTK

I början av november anställdes det en ny verksamhetsansvarig/klubbchef i Oskarshamns tennisklubb. Det är 34-åriga Malin Larsson Wenell som ska leda arbetet med att utveckla klubben framåt och se till att vi är en förening att räkna med.

Hon har många års erfarenhet av föreningsarbete både som anställd och med styrelseuppdrag i både förening och förbund, dock inom idrotten simning och inte inom tennis. Något som kan ses som en fördel, när det nu blir nya friska ögon som ser över verksamheten och som kan komma med helt nya idéer. Hon har en gedigen tränarbakgrund samt en pedagogisk examen från högskola som gör att hon kan stötta våra duktiga ledare i deras arbete om det behövs.
Hennes huvudsakliga arbetsuppgifter blir att samordna alla ideella krafter vi har inom klubben och se till att vi syns och hörs ute i mediabruset. Med fokus på Riksidrottsförbundets nya strategi och SvTf's nya färdriktning som grund ska hon se till att vi blir attraktiva för alla!
Med sina utbildningar inom ledarskap, organisation och idrottsvetenskap blir hon en stor tillgång till OTK och något som vi hoppas ska bära frukt både sportsligt, ekonomiskt och socialt.

Hon jobbar deltid nu ett tag, då hon har små barn hemma.

Om Malin:
Hon bor med man och tre barn ute vid havet på Mysingsö och skriker sig ofta hes i tv-soffan framför HV71's matcher. På fritiden är hon ideell simtränare och har tidigare även spelat handboll och ridit. Hon har dock aldrig spelat tennis, så vi hoppas på att få se henne i någon av våra vuxenkurser framöver.
Föreningsliv är väldigt viktigt för Malin, delaktighet skapar socialt kapital och är en grundstomme i vår demokrati.
Hon vill gärna lära känna många medlemmar, så ser du henne i hallen, stanna gärna och växla några ord.

Har du frågor eller förslag till Malin går hon att nå på 070-2361897 och malin@oskarshamnstennisklubb.se

Klubbmästerskap 2017

Den 9-10 december kommer OTKs klubbmästerskap avgöras.
Klasserna ni kan anmäla er till är nedanstående.

Juniorsingel upp till 11 år.
Juniorsingel 12-14 år
Juniordubbel
Herrsingel
Herrdubbel
Damdubbel
Damsingel
Veteransingel Herrar
Veteranssingel Damer
Veterandubbel Herrar
Veterandubbel Damer
Specialdubbel Fri klass öppen för alla

Hoppas att få se så många som möjligt av er under helgen.

Om ni är osäkra på vilken klass ni skall spela i så kontakta Richard på richard@osskarshamnstennisklubb.se

Väl mött!