XL-bygg Open Indoor 2019

12 FEB 2019 10:11
Ett jättestort tack till alla som hjälpt till med att göra denna helg till en succé!
  • Uppdaterad: 12 FEB 2019 10:13

Det är många som borde få minst en kram av mig efter denna intensiva helg. Alla som hjälpt till med att övervaka matcherna, alla som bryggt litervis med kaffe och stått i cafeterian, alla som bakat så goda bullar, kakor och frallor och alla som hejat fram våra spelare till fantastiska resultat.

Ida Cederqvist segrade i FS10 och Lykke Ödell tvåa i samma klass

Milton Karlsson, tvåa i PS10

Alexander Bernsholt tvåa i PS12 där Vincent Cederqvist, Arvid Lindberg och Melker Nordén spelade riktigt bra tennis och tog poäng i poolspelet.

I FS14 gick Emilia Karlsson till semifinal, Alva Bernsholt vann sin första match och visade på bra utveckling

I PS14 spelade Lukas Tvingsjö, Alfred Hjort och Alex Skoglund bra men det blev inget slutspel denna gång.

I PS16 gick både Alex Skoglund och Oliver Tvingsjö till semifinal

I HS spelade Lars Cederqvist och Oliver Tvingsjö och de tog sig båda två till kvartsfinal

I HS Elit hade OTK två representanter som gjorde ett försök, men det blev tyvärr ingen plats i huvudtävlingen denna gång för Ronnie Skoglund och Florian Cmoczek.

Här hittar ni alla resultat

Jag tyckte att det var en väldigt rolig helg och jag hoppas att ni också upplevde det så. Nu får vi vila lite och sen laddar vi om till andra helgen i maj, då är det dags för XL-bygg Open Outdoor. Förhoppningsvis kan vi bli några fler som delar på bördan då.

Än en gång ett jättestort tack till alla som varit med och bidragit med något i helgen.
Varma kramar //Malin, verksamhetschef

Skribent: Malin Eriksson Wenell